14 C
Ceahlău
joi, iunie 13, 2024
spot_img
No menu items!
More

  Become a member

  Get the best offers and updates relating to Liberty Case News.

  ― Advertisement ―

  spot_img

  Ștergerea contului și a datelor asociate din aplicația Ghidul drumețului (Deleting your account and associated data)

  ROMÂNĂ Adresa dvs de email este singura informație cu caracter personal pe care o colectam pe serverul nostru in momentul creării contului cerut de aplicație. Puteți...
  AcasăAplicatia mobilaAplicatia Ghidul drumetului

  Aplicatia Ghidul drumetului

  Ghidul drumetului este o aplicatie destinata iubitorilor de calatorii interesati sa descopere informatii utile pentru calatorii sau drumetii. Poate fi utilizata pe dispozitivele cu sistem de operare Android, versiunea minima acceptata fiind Marshmallow (Android 23).

  Utilizatorii beneficiaza de o multitudine de optiuni, acestea fiind accesibile fie din meniul aplicatiei, fie utilizand butoanele amplasate la baza ecranului.

  Meniul este astfel structurat incat optiunile sa fie localizate usor si sa ofere rapid informatii utile pentru calatorii sau drumetii.

  meniul aplicatie partea a 1-a - calatorii sau drumetii

  LOCATII

  In jurul meu – afiseaza toate obiectivele turistice cunoscute situate pe o raza prestabilita de utilizator (vezi optiunea Setari). Obiectivele pot fi filtrate dupa categorie.

  Ghid turistic – permite studierea tuturor obiectivelor turistice cunoscute dintr-un judet selectat.

  Locatii favorite – acces rapid la obiectivele turisice care au fost marcate ca favorite. Deasemenea permite marcarea obiectivelor turistice pe care utilizatorul doreste sa le viziteze in vederea generarii automate a traseului.

  Organizator calatorii – permite setarea ordinii in care se doreste sa fie vizitate obiectivele turistice marcate ca obiective turistice de vizitat in sectiunea Locatii favorite. Genereaza si afiseaza pe harta traseul, distanta si durata estimata a calatoriei.

  Scaneaza traseul – afiseaza toate obiectivele turistice cunoscute situate de-a lungul unui traseu ales de catre utilizator.

  Scaneaza zona – afiseaza toate obiectivele turistice cunoscute situate intr-o zona prestabilita.

  Propune o locatie – permite utilizatorului sa ne propuna o locatie care nu exista deja in baza de date sau sa ne ajute sa actualizam sau sa corectam datele unei locatii existente (coordonate GPS, fotografie, denumire, descriere).

  TRASEE

  Catalog trasee – permite studierea traseelor GPS existente in baza de date. Acestea sunt sortate dupa judete. Selectand judetul dorit vor fi afisate toate traseele cunoscute de aplicatie in judetul respectiv.

  Trasee favorite – acces rapid la traseele GPS (track-uri) care au fost marcate ca favorite.

  Incarca propriu traseu – permite incarcarea propriului traseu GPS in format *.gpx. Aplicatia va afisa traseul si va afisa obiectivele turistice cunoscute situate de-a lungul traseului pe o raza stabilita de catre utilizator (vezi optiunea Setari).

  Propune trasee – permite utilizatorului sa ne propuna un traseu GPS care nu exista deja in baza de date.

  meniul aplicatie partea a 2-a - calatorii sau drumetii

  UNELTE

  Obiective personale – Puteti salva propriile coordonate GPS. De exemplu: puteti inregistra coordonatele GPS ale locatiei unde ati parcat masina. In cazul in care ati uitat unde ati parcat, aplicatia va va ghida direct la ea.

  Meteo – prognoza meteo pe 5 zile a locatiei curente. Permite de asemenea aflarea unei locatii dorite utilizand optiunea Cautare (simbol lupa) din bare de unelte.

  Distribuire locatie – permite distribuirea locatiei curente catre altcineva. De exemplu: cand doriti sa va intalniti cu un amic. Este suficient sa ii trimiteti locatia utilizand aceasta optiune si el va va gasi usor utilizand aplicatia Google Maps.

  ALTE OPTIUNI

  Contacteaza-ne – permite trimiterea unui mesaj catre dezvoltatorul aplicatiei

  Setari – ofera acces la setarile aplicatiei: abonare/dezabonare canal de stiri, activare/dezactivare asistent vocal, raza maxima de cautare a locatiilor fata de dispozitiv, raza maxima de cautare a locatiilor de-a lungul traseului.

  Sincronizare cu server – in cazul in care nu utilizatorul nu a avut o conexiune internet atunci cand a vrut sa trimita o propune a unei locatii sau a unui traseu nou, datele vor fi stocate in baze de date temporare pe dispozitivul acestuia. In momentul in care exista o conexiune la internet, datele pot fi trimise utilizand aceasta optiune.

  Stergere baze de date proprii – permite stergerea bazei de date cu propunerile de locatii si/sau trasee noi, precum si cele cu locatiile si/sau trasee favorite

  Stergere cont – sterge definitv contul de pe serverul Ghidul drumetului

  Evaluare aplicatie – permite aprecierea aplicatiei pe Google Play

  Deconectare – deconecteaza aplicatia de pe serverul Ghidul drumetului

  Toate optiunile de mai sus pot fi accesate atat din meniu cat si din bara de comenzi rapide. Vezi imaginea de mai jos.

  bara comezi rapide

  Primul buton (culoarea alba in imagine) permite accesul rapid la optiunea „In jurul meu”.

  Al doilea buton reprezinta o scurtatura catre meniul cu optiunile din categoria „Locatii”.

  Buton comanda Locatii

  Al treilea buton acceseaza rapid optiunile din categoria „Trasee”.

  Buton comanda Trasee

  Al patrulea buton deschide meniu optiunii „Unelte”.

  Buton comanda Unelte

  Al cincilea buton ofera acces la alte optiuni.

  Buton comanda alte optiuni

  Al saselea buton permite cautarea in acea optiune dupa cuvintele cheie introduse in campul de cautare.

  Buton comanda Cautare

  Ultimul buton permite delogarea sau stergerea deinitiva a contului de pe server.

  Buton comanda Cont

  Daca doresti sa obtii rapid informatii utile pentru calatorii sau drumetii atunci descarca aplicatia ghidul drumetului de pe Google Play:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ghiduldrumetului.ghiduldrumetului

  Ghidul

  Articolul următor