Politica de confidențialitate a aplicației mobile „Ghidul drumețului”

ATENȚIE! Pentru a utiliza aplicația Ghidul drumețului trebuie să vă inregistrați ca utilizator, ocazie cu care vi se va cere să furnizați informații de identificare personală*, respectiv adresa de email.
*informațiile personale de identificare reprezintă informații care vă pot identifica.

Pentru înregistrare trebuie să introduceți o adresă validă de internet și o parolă. În cazul în care veți uita parola aleasă la înregistrare puteți să solicitați resetarea acesteia. Veți primi automat, la adresa de email declarată la înregistrare, un link care vă va permite să setați o nouă parolă.

Ghidul drumețului colectează informațiile solicitate cu scopul de a permite utilizatorilor să se logheze pe server și pentru a permite recuperarea parolei în cazul în care aceasta este uitată. Totodată adresa de email este utilizată ca identificator unic. Acest lucru ne permite, de exemplu, să verificăm dacă utilizatorul a evaluat deja un obiectiv turistic, împiedicând astfel voturile multiple din partea aceluiași utilizator pentru același obiectiv turistic.

Nu vom vinde și nu vom împărți niciodată informațiile colectate. În același timp însă, putem dezvălui informații identificabile personal atunci când legea prevede expres acest lucru sau când acest lucru este cerut de o autoritate competentă.

Puteți șterge în orice moment contul dvs utilizând opțiunea Ștergere cont din meniul aplicați­ei. În acel moment vor fi șterse toate informațiile dvs. de identificare personală (adresa de e-mail) din baza noastră de date.

Baza de date este găzduită de platforma Firebase. Politica de confidențialitate a platformei poate fi citită pe https://firebase.google.com/terms/data-processing-terms .

Aplicația Ghidul drumețului monitorizează modul de funcționare a aplicației pe dispozitivele pe care este instalată utilizând serviciul Crashlytics . Rapoartele pe care le primim sunt legate de eventuale probleme apărute în buna funcționare a aplicației (erori) pe dispozitivele pe care este instalată. Sunt furnizate informații legate de modelul dispozitivului pe care a apărut eroarea, memoria RAM și spațiul de stocare liber al dispozitivului (pentru a vedea daca eroarea nu s-a datorat lipsei de spațiu), versiunea sistemului de operare, linia de cod care a produs eroarea, data si ora la care s-a produs evenimentul, numărul de versiune al aplicației).

Deasemenea avem acces la informații analitice legate de numărul de dispozitive pe care este instalată aplicația, numărul de dezinstalări, clasamente de utilizare a aplicației după versiunea sistemului de operare sau a țărilor în care a fost utilizată aplicația.

Rapoartele pe care le putem accesa nu conțin informații de identificare personală.

Informații legate de confidențialitate și securitate pentru Firebase (inclusiv Crashlytics) pot fi citite pe https://firebase.google.com/support/privacy .

Informații de contact

Dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@ghiduldrumetului.ro