Termeni și condiții de utilizare website

Folosirea acestui website este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni si condiții de utilizare. Ca utilizator al acestui website sunteți de acord sa respectați aceste reguli.

Regulile de utilizare a site-ului www.ghiduldrumetului.ro pot fi modificate in orice moment, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, vă revine responsabilitatea să le cunoașteți și să le respectați.

Ne rezervăm dreptul de a stabili reguli suplimentare pentru acest website care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a site-ului www.ghiduldrumetului.ro. Aceste reguli statutează modul de folosire de către utilizatori a site-lui www.ghiduldrumetului.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

Articolele (texte+imagini) publicate de www.ghiduldrumetului.ro se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi, dar nu limitativ, Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe, cu modificările și completările ulterioare). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.

Informațiile cuprinse în articolele publicate de www.ghiduldrumetului.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii website-ului ghiduldrumetului.ro nu au dreptul să preia, vândă, sau să reproducă materiale provenind din acest website. Pentru nerespectarea acestor reguli de către unii vizitatori sau abonați, ne rezervăm dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest website.

Utilizatorii pot comenta pe acest website în limita bunului simț. Nu agreăm cenzura, dar ne rezervăm dreptul de a șterge acele comentarii injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane. De asemenea, nu agreăm linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel, ne puteți contacta la adresa de e-mail din pagina de contact. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile care contin linkuri de publicitate către alte produse/servicii.

Acest website colectează și prelucrează date personale. Ce, cum și în ce scop aflați din pagina Politica de confidențialitate. Vă rugăm să citiți și Politica de utilizare a cookie-urilor.

Pentru utilizarea acestui website este necesară citirea si acceptarea acestor termeni în totalitatea lor.Utilizarea în continuare a acestui website presupune că intelegeți, că sunteți de acord si că ați acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.