Termeni și condiții de utilizare

Accesarea și folosirea acestui site, implică acceptarea de către dvs a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor. 

1. Informații despre website

www.ghiduldrumetului este un website fondat, administrat si actualizat de Gancerenco Nicolai Eduard.

Folosirea acestui website este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții de utilizare. Ca utilizator al acestui website sunteți de acord să respectați aceste reguli.

Regulile de utilizare a website-ului www.ghiduldrumetului.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor. Întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, vă revine responsabilitatea să le cunoașteți și să le respectați.  Ne rezervăm dreptul de a stabili reguli suplimentare pentru acest website care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a website-ului www.ghiduldrumetului.ro. Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a website-lui www.ghiduldrumetului.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

2. Proprietatea intelectuală

Articolele publicate pe acest website se afla sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ de pe acest website este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.

3. Neangajarea răspunderii

Materialele şi informațiile conținute de acest website vă sunt puse la dispoziție în scop de informare generală și nu garantăm de exactitatea lor la un moment dat, deși vom face toate demersurile posibile ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Nu putem fi făcuți răspunzători în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate pe acest website.

4. Membri înregistrați

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dvs, consecințele oricărei activități desfășurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.
Sunteți de acord sa ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dvs de utilizator.

Acest site colectează și prelucrează date personale. Ce, cum si in ce scop aflați din pagina Politica de confidențialitate. Citiți deasemenea și Politica de utilizare a cookie-urilor.

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Vizitarea în continuare a acestui website presupune că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest website.